Giriş Kayıt
Mickael Mandonnet

Mickael Mandonnet


Animasyon, Görsel Efekt

Mickael Mandonnet, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Leylekler
2016 Animasyon Animasyon 6.8 48,311

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 90,935
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 779,863

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,796

Minyonlar
2015 Animasyon Animasyon 6.4 185,809
2013 Animasyon Animasyon 7.5 1,085
2013 Animasyon Animasyon 7.1 725

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 333,842

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.4 88,041
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018