Giriş Kayıt
Mickael Mandonnet

Mickael Mandonnet


Animasyon, Görsel Efekt

Mickael Mandonnet, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Leylekler
2016 Animasyon Animasyon 6.8 47,593

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 90,015
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 768,466

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,007

Minyonlar
2015 Animasyon Animasyon 6.4 183,750
2013 Animasyon Animasyon 7.5 1,061
2013 Animasyon Animasyon 7.1 708

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 331,411

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.4 87,408
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018