Giriş Kayıt
Ian del Carmen

Ian del Carmen


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Ian del Carmen, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli
   
2015 Korku Yapımcı 4.0 81
2014 Aksiyon Yapımcı 5.9 91
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 7
2013 Aksiyon Yapımcı 4.6 44
2013 Belgesel Yapımcı 7.4 553
2012 Aksiyon 7.3 47
2012 Komedi 5.8 503
2012 Komedi 6.6 72
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018