Giriş Kayıt
Artyom Bystrov

Artyom Bystrov (34)


Oyuncu

Artyom Bystrov, 19 Mart 1985 doğumlu oyuncu.

Budala (2014), Zemletryasenie (2016), (2018) T-34 (2018), (2017) Trotskiy (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1985
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,067
2017 Oyuncu 7.1 923
2016 31 Dram Oyuncu 6.4 1,302
2014 29 Komedi Oyuncu 2.5 326

Budala
2014 29 Dram Oyuncu 8.0 8,478
2013 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 204
2012 27 Komedi Oyuncu 6.0 89
2011 26 Dram Oyuncu 4.1 1,675
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019