Giriş Kayıt
Anna Notarantonio

Anna Notarantonio


Oyuncu

Anna Notarantonio, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 21
2013 Dram Oyuncu 5.0 272
2013 Dram Oyuncu 5.7 41

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,968
2012 Dram Oyuncu 6.3 2,992

Moldovalılarla Tenis Oynamak
2012 Komedi Oyuncu 7.5 276
2012 Komedi Oyuncu 4.9 266
2011 Fantastik Oyuncu 3.5 418
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019