Giriş Kayıt
Jodi Ann McNamara

Jodi Ann McNamara


Kameraman, Görsel Efekt

Jodi Ann McNamara, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Görsel Efekt 8.1 338,126

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 239,837
2015 Dram Görsel Efekt 6.4 23,978
2014 Komedi Kameraman 5.6 1,086

Gerçeklik
2012 Komedi Kameraman 6.8 4,565
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019