Giriş Kayıt
Jenny Marrero

Jenny Marrero


Oyuncu, Yapımcı

Jenny Marie Marrero, oyuncu, yapımcı.

Gerçek İsmi: Jenny Marie Marrero
Diğer Bir İsmi: Jenny Marie
Takma İsmi: Jema
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 5.1 491
2016 Suç Çeşitli 5.0 494
2016 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 29
2015 Korku Oyuncu 5.6 5,028
2015 Komedi Oyuncu 5.1 2,098
2015 Aksiyon Yapımcı
7.5 222
2014 Suç Oyuncu 5.2 773
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
3.9 45
2012 Komedi Oyuncu 6.0 73
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019