Giriş Kayıt
Alvin Hsing

Alvin Hsing


Dublör, Oyuncu

Alvin Hsing, dublör, oyuncu.

XOXO (2016), (2017) Koruyucular (2017), (2018) 2.0 (2018), (2016) Vigilante Diaries (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 7.0 15,263

Koruyucular
2017 Aksiyon Dublör 7.4 71,848
2017 Aksiyon Dublör 8.1 536,333
2017 Aksiyon Dublör 4.6 490
2017 Aksiyon Dublör 7.5 260,938

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Dublör 5.2 76,150

Ölümcül Deney: Dejavu
2016 Gerilim Dublör 5.0 3,794

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 480,377
2016 Dram Dublör 5.3 5,909
2016 Aksiyon Dublör 6.3 5,996
2015 Aksiyon Dublör 6.1 79
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 807
2014 Aksiyon Dublör 7.5 50,254
2014 Aksiyon Dublör 3.2 1,497

Aşk
2013 Dram Oyuncu 8.0 455,372
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 186,264
2013 Aksiyon Dublör 7.6 224
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 278

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 226,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019