Giriş Kayıt
Gareth Fient

Gareth Fient


Editör, Yönetmen

Gareth Fient, editör, yönetmen.

Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.1 332
2015 Kısa Metraj Yönetmen    
2015 Aksiyon Editör 5.2 854
2015 Kısa Metraj Çeşitli 6.2 1,742
2013 Dram Çeşitli 4.3 80
2012 Komedi Çeşitli 4.4 711
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018