Giriş Kayıt
Gareth Fient

Gareth Fient


Editör, Yönetmen

Gareth Fient, editör, yönetmen.

Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 4.7 281
2015 Kısa Metraj Yönetmen    
2015 Aksiyon Editör 4.3 674
2015 Kısa Metraj Çeşitli 6.1 2,163
2013 Dram Çeşitli 4.4 91
2012 Komedi Çeşitli 4.4 795
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,652) Supernatural (4,488) The Big Bang Theory (3,182) The Flash (2,545) Better Call Saul (1,864) A Discovery of Witches (1,816) Shameless (1,653) Titans (1,600) La Casa de Papel (1,115) Manifest (1,094)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018