Giriş Kayıt
Mourad Boudaoud

Mourad Boudaoud


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Mourad Boudaoud, oyuncu, senarist, yönetmen.

Çözümler Kitabı (2023), (2013) Günlerin Köpüğü (2013), (2020) La daronne (2020), (2015) Nous trois ou rien (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çözümler Kitabı
2023 Komedi Oyuncu 6.5 739
2022 Komedi Oyuncu 6.1 78
2020 Komedi Oyuncu 6.3 3,506
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.2 2,669
2014 Oyuncu 6.1 280
2014 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
5.3 47

Günlerin Köpüğü
2013 Komedi Oyuncu 6.5 16,651
2012 Komedi Oyuncu 4.4 869

Kendini Tut
2012 Dram Oyuncu 6.3 234
2011 Dram Oyuncu 6.0 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024