Giriş Kayıt
Jess Gisin

Jess Gisin


Casting, Oyuncu

Jessica Gisin, casting, oyuncu.

Aşk Yemini (2012), Rampage: Büyük Yıkım (2018), Dul Kadınlar (2018), Empire (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jessica Gisin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dul Kadınlar
2018 Suç Casting 7.0 62,012

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Casting 6.1 116,280
2018 Aksiyon Casting 6.1 21,321
2018 Dram Oyuncu
Casting
Çeşitli
7.5 2,946
2017 Romantik Casting 6.4 945
2017 Suç Casting 8.3 107,507
2017 Komedi Casting 8.0 686
2016 Suç Casting 7.0 5,285

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Casting 5.8 59,349
2016 Dram Casting 8.1 22,188
2016 Dram Casting 7.2 7,677
2016 Komedi Casting 5.4 39,123

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting 6.5 577,420
2016 Dram Casting    
2015 Dram Casting 5.5 1,537
2015 Dram Casting 5.7 8,136
2015 Komedi Casting 8.3 8,363
2015 Dram Casting 7.4 35,792

Uyumsuz
2014 Macera Casting 6.7 399,950
2014 Komedi Casting 4.5 4,585
2014 Aksiyon Casting 7.2 7,841
2014 Korku Casting 3.3 347
2014 Komedi Casting 7.8 5,401

Çelik Adam
2013 Aksiyon Casting 7.1 647,774

Ailem İçin
2012 Dram Casting 5.7 6,810

Aşk Yemini
2012 Dram Casting 6.8 173,766
2012 Komedi Casting 4.4 51,462
2011 Suç Casting 8.1 16,467

Salgın
2011 Dram Casting 6.6 201,634

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Casting 7.5 452,337

Yaman Çelişki
2011 Komedi Casting 5.3 48,165

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 171,133
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019