Giriş Kayıt
Chris Abernathy

Chris Abernathy


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Editör, Yapım Yöneticisi

Chris Abernathy, yapımcı, yönetmen asistanı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 5.3 1,094
2018 Kısa Metraj    
2017 Aksiyon Yapımcı 7.8 76
2017 Dram Yapımcı 6.4 46
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 6,748
2015 Komedi Editorial Department 6.6 70,685
2014 Reality-TV Yapımcı 6.4 57

Hayalet
2013 Tarihi Yönetmen Asistanı 5.9 12,696
2012 Dram Yapımcı 6.7 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019