Giriş Kayıt
Vanja Rukavina

Vanja Rukavina (29)


Oyuncu

Vanja Rukavina, 28 Eylül 1989 doğumlu oyuncu.

Magnesium (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1989
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.3 366
2012 23 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 1,287
2012 23 Oyuncu 6.9 88
2011 22 Dram Oyuncu 6.9 30
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019