Giriş Kayıt
Nicky Hawthorne

Nicky Hawthorne


Casting, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Nicky Hawthorne, casting, oyuncu, yapımcı, senarist.

Lanetli Çocuk (2016), Moms' Night Out (2014), Home Run (2013), Beyond the Mask (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Casting 7.6 16
2017 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.0 297
2016 Dram Casting 6.6 214

Lanetli Çocuk
2016 Korku Casting 6.0 67,059
2015 Dram Casting 5.6 139
2015 Aksiyon Casting 5.0 2,520

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 22,485
2014 Komedi Casting 5.8 1,665
2014 Dram Casting 3.7 1,235
2014 Komedi Casting
Oyuncu
5.5 12,256

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 2,263
2013 Dram Casting 6.0 2,711

Fena Polisler
2013 Komedi Oyuncu 6.0 6,184
2012 Müzikal Casting 6.6 62
2012 Casting 6.8 698
2012 Gerilim Oyuncu 4.0 32
2009 Dram Oyuncu 6.6 780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019