Giriş Kayıt
Dagan Nish

Dagan Nish


Oyuncu

Dagan Nish, oyuncu.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 5.6 1,358
2017 Dram Oyuncu 8.3 41,090
2015 Oyuncu 5.6 421

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 159,424

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 346,008
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019