Giriş Kayıt
Koji Nagasawa

Koji Nagasawa


Animasyon

Koji Nagasawa, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 Animasyon Animasyon 5.8 3,632
2007 Komedi Animasyon 7.8 166
2007 Animasyon Animasyon 8.4 2,093
2006 Animasyon Animasyon 7.8 1,371
2003 Aksiyon Animasyon 7.9 3,169
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018