Giriş Kayıt
James Yavorsky

James Yavorsky


Sanat Bölümü

James Yavorsky, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 58,540

Kahraman İkili
2013 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 20,681
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 605
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 8,859
2011 Komedi Sanat Bölümü 4.2 2,649

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Sanat Bölümü 5.2 8,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019