Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Kameraman

Gary Winter, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 57,739

Diriliş
2015 Macera Kameraman 8.0 570,841
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 2.8 469

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Kameraman 6.2 8,211

Sanırım Ediyorum
2013 Komedi Kameraman 5.0 198

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Kameraman 8.3 43,016
2011 Dram Kameraman 7.6 141
2007 Dram Kameraman 8.4 6,598
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018