Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Kameraman

Gary Winter, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 60,713

Diriliş
2015 Macera Kameraman 8.0 596,135
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 2.8 575

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Kameraman 6.1 8,920

Sanırım Ediyorum
2013 Komedi Kameraman 4.9 262

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Kameraman 8.3 43,688
2011 Dram Kameraman 7.6 141
2007 Dram Kameraman 8.4 6,996
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019