Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Kameraman

Gary Winter, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 59,419

Diriliş
2015 Macera Kameraman 8.0 582,878
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 2.8 563

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Kameraman 6.1 8,871

Sanırım Ediyorum
2013 Komedi Kameraman 4.9 259

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Kameraman 8.3 43,400
2011 Dram Kameraman 7.6 141
2007 Dram Kameraman 8.4 6,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018