Giriş Kayıt
Nichkhun Buck Horvejkul

Nichkhun Buck Horvejkul


Oyuncu

Nichkhun Buck Horvejkul, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 695
2017 Fantastik Oyuncu 7.7 10
2014 Gizem Oyuncu 7.1 49
2012 Komedi Oyuncu 6.5 136
2011 Komedi Oyuncu 8.4 7
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,103
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018