Giriş Kayıt
Madeleine Martin

Madeleine Martin


Oyuncu

Madeleine Martin, oyuncu.

Eternal Summer (2015), Kolay Para II (2012), Snabba cash - Livet deluxe (2013), Måste gitt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 427
2017 Komedi Oyuncu 6.7 924
2017 Dram Oyuncu 6.1 68
2015 Dram Oyuncu 6.3 548
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 394
2014 Komedi Oyuncu 6.6 4,917
2013 Suç Oyuncu 6.2 4,307
2013 Komedi Oyuncu 5.5 1,107

Kolay Para II
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,605
2012 Suç Oyuncu 5.8 1,497
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019