Giriş Kayıt
James Paul

James Paul


Oyuncu

James Paul, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 37,526
2014 Korku Oyuncu 5.6 12,297

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Oyuncu 6.4 19,260

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 77,136

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 232,326

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Oyuncu 4.8 41,143

Aşk Oyunu
2012 Komedi Oyuncu 5.7 27,174

Köpekler
2011 Gerilim Oyuncu 5.8 30,468

Tereyağı
2011 Komedi Oyuncu 6.2 19,256

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Oyuncu 5.4 89,397
2010 Komedi Oyuncu 6.8 69,870
2010 Aile Oyuncu 4.1 514
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,263

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Oyuncu 6.5 25,564

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Oyuncu 6.5 69,956
2009 Komedi Oyuncu 5.2 309
2009 Suç Oyuncu 4.4 3,664

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 85,171

Büyük Şüphe
2009 Suç Oyuncu 5.9 11,653
2008 Dram Oyuncu 8.2 5,453
2008 Macera Oyuncu 4.3 3,746
2008 Komedi Oyuncu 6.5 9,855

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 81,931

Nabız 2: Ölümden Sonra
2008 Dram Oyuncu 3.6 2,459
2008 Biyografi Oyuncu 5.3 3,533

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Oyuncu 5.4 12,498
2008 Komedi Oyuncu 5.8 19,051

Öldüren Sis
2007 Korku Oyuncu 7.2 257,157

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 52,892

Temizlikçi
2007 Suç Oyuncu 6.1 35,404
2007 Biyografi Oyuncu 7.3 397
2007 Suç Oyuncu 7.3 135,428
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019