Giriş Kayıt
Donnie McCormick

Donnie McCormick


Donald Vincent McCormick III,

(2015) Otel Transilvanya 2 (2015), (2015) Anomalisa (2015), (2015) The 33 (2015), (2015) Freaks of Nature (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Vincent McCormick III
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 87,911

Büyük Açık
2015 Biyografi Çeşitli 7.8 297,898
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 52,405
2015 Komedi Çeşitli 6.0 57,702
2015 Komedi Çeşitli 5.9 9,411

Çok Pişmiş
2015 Komedi Çeşitli 6.6 92,794

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.0 83,502

Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Çeşitli 6.7 89,030

Stajyer
2015 Komedi Çeşitli 7.1 186,594
2015 Animasyon Çeşitli 7.3 56,297
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 31,466
2015 Komedi Çeşitli 6.5 35,053

Kağıttan Kentler
2015 Dram Çeşitli 6.3 85,562

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Çeşitli 6.3 160,612
2015 Komedi Çeşitli 6.5 802

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.4 228,759
2015 Biyografi Çeşitli 7.4 30,907

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Çeşitli 7.1 68,396

Sert Ol
2015 Komedi Çeşitli 6.0 108,418
2015 Aksiyon Çeşitli 5.9 628

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Çeşitli 6.0 42,317

Kumarbaz
2014 Suç Çeşitli 6.0 58,684
2014 Aile Çeşitli 4.9 297

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 161,721

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 383,196

Öteki Kadın
2014 Komedi Çeşitli 6.0 120,646
2012 Komedi Çeşitli 6.1 31
2012 Reality-TV Çeşitli 5.8 279
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,588
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019