Giriş Kayıt
James Trevena-Brown

James Trevena-Brown


Oyuncu

James Trevena-Brown, oyuncu.

Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.2 1,108
2018 Biyografi Oyuncu 5.6 677
2017 Suç Oyuncu 8.6 115,101

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 50,333
2014 Aksiyon Oyuncu 3.7 373
2013 Komedi Oyuncu 7.1 440

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.9 721,650
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019