Giriş Kayıt
Thembisa Cochrane

Thembisa Cochrane


Yapımcı

Thembisa Cochrane, yapımcı.

Hoe Duur was de Suiker (2013), Young Ones (2014), (2014) İntikam (2014), (2007) Özgürlüğün Rengi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hasatçılar
2018 Dram Yapımcı 6.5 178
2017 Biyografi Yapımcı 7.3 375

İntikam
2014 Dram Çeşitli 6.7 32,990
2014 Aksiyon Çeşitli 5.9 8,700
2013 Dram Çeşitli 6.8 1,421
2013 Çeşitli 6.8 98

Özgürlüğün Rengi
2007 Biyografi Çeşitli 7.1 11,224
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019