Giriş Kayıt
Jonas Holdenrieder

Jonas Holdenrieder (19)


Oyuncu

Jonas Holdenrieder, 01 Ocak 1999 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1999
Boyu: 1.36 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 15 Macera Oyuncu 5.4 184

Sevimli Hayalet
2013 14 Aile Oyuncu 5.7 326
2013 14 Komedi Oyuncu 7.0 23,606

Vampir Kız Kardeşler
2012 13 Macera Oyuncu 5.6 542
2012 13 Komedi Oyuncu 5.7 187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018