Giriş Kayıt
Joe Coffey

Joe Coffey (35)


Oyuncu, Dublör

Joe Coffey, 08 Kasım 1982 Boston, Massachusetts doğumlu oyuncu, dublör.

Sanctuary; Quite a Conundrum (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1982
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Suç Oyuncu 4.5 876
2016 34 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.5 23
2016 34 Komedi Oyuncu    
2015 Belgesel Çeşitli 8.6 8,739
2015 33 Suç Oyuncu 7.0 9
2014 32 Komedi Oyuncu 8.0 91
2012 30 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 137
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018