Giriş Kayıt
Nick Coleman

Nick Coleman


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Nick Coleman, kameraman, görüntü yönetmeni.

İnanılmaz Sihirbaz: Dynamo (2011), The Interceptor (2015), The Ghoul (2016), Brotherhood (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Kameraman 5.6 1,119
2016 Dram Kameraman 5.6 870

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Kameraman 6.4 35,042
2016 Suç Kameraman 6.0 3,040
2016 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.2 47
2015 Dram Kameraman 6.2 888
2015 Komedi Kameraman 5.8 220
2013 Suç Kameraman 8.3 71,991
2012 Most Popular by Genre Kameraman 7.6 574

İnanılmaz Sihirbaz: Dynamo
2011 Belgesel Kameraman 8.0 1,369
2009 Komedi Kameraman 8.2 85,817
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019