Giriş Kayıt
David Wade

David Wade


Yapımcı, Oyuncu

David Wade, yapımcı, oyuncu.

Brotherhood (2016) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Wade
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 4.1 286
2018 Dram Yapımcı 5.4 73
2017 Komedi Oyuncu 6.3 778
2016 Suç Oyuncu 6.0 3,044
2015 Dram Oyuncu 4.6 1,735
2012 Yapımcı 7.5 58
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019