Giriş Kayıt
Kanuang Dumkeaw

Kanuang Dumkeaw


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Kanuang Dumkeaw, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 453
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 550

Kayıp Ev
2011 Korku Sanat Yönetmeni 6.4 1,524

Fobi 2
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 6.8 1,945

Fobi
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 2,645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019