Giriş Kayıt
Umesh Jagtap

Umesh Jagtap


Oyuncu

Umesh Jagtap, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 121
2015 Komedi Oyuncu 6.7 950
2014 Komedi Oyuncu 7.9 1,124
2014 Korku Oyuncu 6.3 813
2013 Aile Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 60
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019