Giriş Kayıt
Isidora Simijonovic

Isidora Simijonovic


Oyuncu

Isidora Simijonovic, oyuncu.

Klip (2012), Jutro ce promeniti sve (2018), (2014) Atomski zdesna (2014), (2016) İyi Bir Eş (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 9.1 1,132

İyi Bir Eş
2016 Dram Oyuncu 6.8 543
2016 Oyuncu 8.4 2,743
2015 Komedi Oyuncu 5.8 175
2015 Komedi Oyuncu 7.6 961
2014 Komedi Oyuncu 5.6 843
2012 Dram Oyuncu 5.7 5,695
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019