Giriş Kayıt
Jovana Stojiljkovic

Jovana Stojiljkovic


Oyuncu

Jovana Stojiljkovic, oyuncu.

Jutro ce promeniti sve (2018), Panama (2015), Juzni vetar (2018), (2012) Klip (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.9 144
2018 Oyuncu 8.4 6,749
2018 Dram Oyuncu 9.1 1,280
2017 Gerilim Oyuncu 5.6 157
2016 Kısa Metraj Oyuncu 9.3 21
2015 Dram Oyuncu 5.2 133
2015 Biyografi Oyuncu 8.4 102
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,229
2014 Oyuncu 7.9 448
2012 Dram Oyuncu 5.7 5,732
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019