Giriş Kayıt
Barry Keoghan

Barry Keoghan (26)


Oyuncu

Barry Keoghan, 17 Ekim 1992 doğumlu oyuncu.

Kutsal Geyiğin Ölümü (2017), Stay (2013), Dunkirk (2017), Black '47 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1992
Burcu: Terazi
Boyu: 1.7 m
6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    
2018 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,522
2018 26 Suç Oyuncu 7.0 25,457

Kutsal Geyiğin Ölümü
2017 25 Dram Oyuncu 7.0 83,716
2017 25 Aksiyon Oyuncu 7.9 448,219
2016 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,397
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,589
2015 23 Gerilim Oyuncu 6.2 2,105

Beklemede
2014 22 Komedi Oyuncu 5.8 1,438
2014 22 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,332
2013 21 Dram Oyuncu 5.7 625

Hayat Bir Esintidir
2013 21 Komedi Oyuncu 6.3 971
2012 20 Dram Oyuncu 4.9 207
2011 19 Suç Oyuncu 5.8 215
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,516
1991 News Oyuncu 6.6 201
1989 Dram Oyuncu 2.8 494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019