Giriş Kayıt
Molly Jackson

Molly Jackson (17)


Oyuncu

Molly Christine Jackson, 22 Kasım 2001 Würzburg, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Molly Christine Jackson
Doğum Tarihi: 22 Kasım 2001
Doğum Yeri: Würzburg, Bavaria, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Kıvrılma
2018 17 Macera Çeşitli 4.2 31,736
2017 Komedi Oyuncu 8.2 20,996

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 16 Aksiyon Çeşitli 6.7 172,866
2017 Komedi Oyuncu 7.4 1,352
2016 Dram Çeşitli 7.7 58,789

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 15 Korku Çeşitli 6.1 45,407

Kayıp Balık Dori
2016 15 Animasyon Çeşitli 7.3 206,045

Korku Seansı 2
2016 15 Korku Çeşitli 7.4 185,725
2016 Dram Çeşitli 7.3 8,639

Babalar Savaşıyor
2015 14 Komedi Çeşitli 6.1 93,646
2015 14 Dram Oyuncu 6.0 28,432
2015 Komedi Oyuncu 4.4 1,106

Ters Yüz
2015 14 Animasyon Oyuncu 8.2 516,676
2015 14 Komedi Çeşitli 7.4 20,654
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,363

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 13 Komedi Çeşitli 5.2 1,203

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 13 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 56,165

Thor: Karanlık Dünya
2013 12 Aksiyon Çeşitli 7.0 515,772

Neşeli Ayaklar 2
2011 10 Animasyon Çeşitli 5.9 37,584

Çizmeli Kedi
2011 10 Animasyon Çeşitli 6.6 130,815
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019