Giriş Kayıt
Dylan Kingwell

Dylan Kingwell


Oyuncu

Dylan Kingwell, oyuncu.

The Christmas Note (2015), Campfire Kiss (2017), (2014) Büyük Gözler (2014), (2017) Talihsiz Serüvenler Dizisi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.3 40,853
2017 Komedi Oyuncu 6.5 887
2017 Gerilim Oyuncu 5.4 248

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Oyuncu 7.9 44,980
2016 Dram Oyuncu 5.0 60
2015 Romantik Oyuncu 6.0 407
2015 Dram Oyuncu 6.8 1,648
2015 Komedi Oyuncu 6.8 833
2015 Dram Oyuncu 7.1 10,827

Büyük Gözler
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 75,647

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,085

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 345,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019