Giriş Kayıt
Cheyenne Buchanan

Cheyenne Buchanan


Oyuncu, Dublör, Senarist, Yapımcı

Cheyenne Buchanan, oyuncu, dublör, senarist, yapımcı.

AG-1: Adrift (2017) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu    
2018 Oyuncu 5.4 171
2017 Komedi Oyuncu
Dublör
8.7 15
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 15
2017 Aksiyon Dublör 3.3 793
2017 Bilim-Kurgu Senarist
Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Suç Oyuncu 6.4 402
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 51,252
2013 Aile Sanat Bölümü 4.3 3,161
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.4 64
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019