Giriş Kayıt
Nick W. Nicholson

Nick W. Nicholson


Oyuncu, Yapımcı

Nick W. Nicholson, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
3.2 142
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
2.9 137
2017 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.8 98
2017 Aksiyon Oyuncu 4.5 97
2017 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
   
2016 Dram Oyuncu 5.4 117
2016 Dram Oyuncu 6.3 106
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 166
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 4,982

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 643,735
2015 Komedi Oyuncu 5.6 1,287
2014 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
4.2 473

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Oyuncu 6.7 27,929
2014 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.0 16
2014 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.3 53
2014 Korku Yapımcı 4.1 80

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 207,697

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 678,650
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 10
2013 Korku Oyuncu    
2013 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
6.3 166
2013 Dram Yapımcı 3.7 390
2011 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.0 810
2011 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.9 72

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 644,115

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 845,426
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019