Giriş Kayıt
Russ Panzarella

Russ Panzarella


Oyuncu

Russ Panzarella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 8.1 185
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 8,385

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 545,994

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,051
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,886
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 28,421
2011 Suç Oyuncu 8.1 16,222

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.6 196,285

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 95,991

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 254,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018