Giriş Kayıt
Bobby Hacker

Bobby Hacker


Görsel Efekt, Yapımcı, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Bobby Hacker, görsel efekt, yapımcı, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 6.9 70
2016 Komedi Yapımcı
Görsel Efekt
5.2 4,780
2015 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
6.7 619
2014 Belgesel Görsel Efekt
Kameraman
7.5 2,708
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 1.7 3,884
2011 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.2 3,652
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019