Giriş Kayıt
Kanon Tani

Kanon Tani


Oyuncu

Kanon Tani, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 6.6 430
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 679

Senin Adın
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 107,400
2013 Komedi Oyuncu 7.2 16
2011 Komedi Oyuncu 7.6 26
2010 Dram Oyuncu 8.1 42
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,183) Shameless (4,009) Castle Rock (2,947) Bodyguard (2,686) The First (1,861) La Casa de Papel (1,492) Fear the Walking Dead (1,445) The 100 (1,307) A Discovery of Witches (1,085) Friends (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018