Giriş Kayıt
Kanon Tani

Kanon Tani


Oyuncu

Kanon Tani, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 6.6 547
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 979

Senin Adın
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 126,767
2013 Komedi Oyuncu 6.8 54
2011 Komedi Oyuncu 7.2 82
2010 Dram Oyuncu 7.7 55
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019