Giriş Kayıt
mohamed Hakeemshady

mohamed Hakeemshady


Oyuncu

Hakeemshady Mohamed, Mogadishu, Somalia doğumlu oyuncu.

Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hakeemshady Mohamed
Doğum Yeri: Mogadishu, Somalia
Takma İsmi: Hakeemshady
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 421,470
2018 Korku Oyuncu 3.8 431

Somali Korsanları
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 6,171

Derin Sular
2017 Dram Oyuncu 5.3 4,500

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 615,323
2014 Gerilim Oyuncu 4.3 219

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Çeşitli 6.1 151,713
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018