Giriş Kayıt
Maurizio Lombardi

Maurizio Lombardi


Oyuncu

Maurizio Lombardi, oyuncu.

The Young Pope (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.3 7
2018 Dram Oyuncu 6.5 36
2018 Fantastik Oyuncu 4.8 281

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 53,483
2017 Komedi Oyuncu 6.1 125
2016 Dram Oyuncu 8.4 25,767
2016 Komedi Oyuncu 6.3 75
2011 Komedi Oyuncu 6.8 317
2011 Komedi Oyuncu 6.1 396
2011 Komedi Oyuncu 4.6 32
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018