Giriş Kayıt
Brandon Guercio

Brandon Guercio


Senarist, Yapımcı

Brandon Guercio, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Senarist
Yapımcı
7.0 919
2015 Suç Senarist 5.5 9,265
2015 Dram Yapımcı 8.1 9,191
2011 Macera Çeşitli 6.8 75,601
2010 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.7 45,629
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,632
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018