Giriş Kayıt
Gabriela Lopez

Gabriela Lopez


Oyuncu

Gabriela Lopez, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.3 90

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 90,818
2015 Komedi Oyuncu 7.6 6,533
2015 Suç Oyuncu 6.7 6,387
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,713

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 41,023

Genç Ruh
2011 Komedi Oyuncu 5.6 6,560
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019