Giriş Kayıt
Ruby Modine

Ruby Modine (32)


Oyuncu, Kameraman

Ruby Wylder Rivera Modine, 31 Temmuz 1990 ABD doğumlu oyuncu, kameraman.

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017), Satanic Panic (2019), Central Park (2017), (2019) Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ruby Wylder Rivera Modine
Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1990
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
9.2 (5 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Oyuncu    
2021 31 Aksiyon Oyuncu 3.9 85
2019 29 Komedi Oyuncu 5.6 6,082

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 29 Komedi Oyuncu 6.2 75,523

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 27 Korku Oyuncu 6.6 143,759
2017 27 Korku Oyuncu 3.6 608
2015 25 Biyografi Oyuncu 5.0 590

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 243,185
2011 21 Kısa Metraj Kameraman 6.8 92
2008 18 Animasyon Oyuncu 6.6 391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022