Giriş Kayıt
Xiaotian Shi

Xiaotian Shi


Müzisyen, Müzisyen

Xiaotian Shi, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Tuzağı
2017 Aksiyon Müzik 6.6 5,793
2015 Korku Müzik 3.5 273

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 58,635
2014 Reality-TV Müzik 6.5 553
2013 Dram Müzik 6.0 296
2013 Belgesel Müzik 7.4 217
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019