Giriş Kayıt
James Lovewell

James Lovewell


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

James Lovewell, yapımcı, yapım yöneticisi.

Jim Gaffigan: Cinco (2017), Maria Bamford: Old Baby (2017), Lucas Brothers: The Nixon Special (2017), (2017) Bill Burr: Walk Your Way Out (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 6.0 772
2017 Komedi Yapımcı 5.4 721
2017 Komedi Yapımcı 7.0 1,638
2017 Belgesel Yapımcı 7.1 4,006
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 39
2013 Kısa Metraj Yapımcı 6.8 19
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019