Giriş Kayıt
Stephanie Nicolle

Stephanie Nicolle


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Stephanie Nicolle, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Derek (2012), Life's Too Short (2011), "Derek" Pilot (2012), Common (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,968
2017 Dram Sanat Yönetmeni    
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.3 14,399
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 207
2015 Dram Sanat Bölümü 8.0 31,067
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 782
2014 Dram Sanat Bölümü 7.9 4,771
2014 Suç Sanat Bölümü 7.3 1,171

Kapalı Devre
2013 Suç Sanat Bölümü 6.2 19,961
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.5 391
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 20,531
2012 Suç Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.6 12,600
2012 Suç Sanat Bölümü 8.4 3,948
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,834

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 383,535

Fırtına Evi
2011 Korku Sanat Bölümü 4.2 1,147
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 160
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018