Giriş Kayıt
Stephanie Nicolle

Stephanie Nicolle


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Stephanie Nicolle, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Derek (2012), Life's Too Short (2011), "Derek" Pilot (2012), Common (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 8.8 6
2017 Dram Sanat Yönetmeni    
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.3 14,150
2015 Dram Sanat Bölümü    
2015 Dram Sanat Bölümü 8.0 30,814
2015 Dram Sanat Bölümü 7.3 733
2014 Dram Sanat Bölümü 8.0 3,088
2014 Suç Sanat Bölümü 7.3 840

Kapalı Devre
2013 Suç Sanat Bölümü 6.2 19,879
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.6 365
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 19,875
2012 Suç Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.6 12,266
2012 Suç Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.5 11,552

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 381,403

Fırtına Evi
2011 Korku Sanat Bölümü 4.3 1,077
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.5 139
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018