Giriş Kayıt
Stephanie Nicolle

Stephanie Nicolle


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Stephanie Nicolle, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Derek (2012), Life's Too Short (2011), "Derek" Pilot (2012), Common (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 2,033
2017 Dram Sanat Yönetmeni    
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.3 14,908
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 210
2015 Dram Sanat Bölümü 8.0 31,478
2015 Dram Sanat Bölümü 7.3 789
2014 Dram Sanat Bölümü 7.9 4,810
2014 Suç Sanat Bölümü 7.3 1,179

Kapalı Devre
2013 Suç Sanat Bölümü 6.2 20,141
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.5 392
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 20,819
2012 Suç Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.6 13,020
2012 Suç Sanat Bölümü 8.4 3,974
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,973

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 387,284

Fırtına Evi
2011 Korku Sanat Bölümü 4.2 1,153
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 160
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019