Giriş Kayıt
Yi-zhou Sun

Yi-zhou Sun


Oyuncu

Yi-zhou Sun, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sean. S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.4 86
2017 Komedi Oyuncu 6.7 1,069
2017 Dram Oyuncu 6.7 175
2016 Romantik Oyuncu    
2015 Romantik Oyuncu 3.8 235
2015 Fantastik Oyuncu 7.9 18
2011 Dram Oyuncu 8.0 320
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (371,183) Chernobyl (16,715) The Big Bang Theory (8,124) Killing Eve (2,611) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854) The 100 (1,748) Vikings (1,691) The Flash (1,406) Warrior (1,313) Shingeki no kyojin (1,128)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019