Giriş Kayıt
Kyoung Sook Kim

Kyoung Sook Kim


Animasyon

Kyoung Sook Kim, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Animasyon 5.5 3,535
2010 Animasyon Animasyon 8.0 6,287

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Animasyon 6.8 23,822

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Animasyon 7.0 15,933

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 Animasyon Animasyon 6.7 1,612
2005 Animasyon Animasyon 6.5 2,519
1999 Aile Animasyon 5.0 2,707
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018