Giriş Kayıt
Stephen Scardicchio

Stephen Scardicchio


Oyuncu

Stephen Scardicchio, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 4.1 10
2015 Dram Oyuncu 8.7 3,708

Özel Ekip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,988
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 491
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 38
2010 Dram Oyuncu 5.5 150
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019